Klusteam De Brakke Haas

6 man
€ 0

Dat wij zo fanatiek zijn op koningsdag te gaan klussen maakt het niet minder bewonderenswaardig dat vrienden Julian en Jan-Maarten op de very day after hun klusmuts opzetten en een dag komen helpen. Bravo voor Klusteam De Brakke Haas.

juul en daan raam_600px

We kregen nog behoorlijk wat voor mekaar ook. De beide ramen werden teruggeschroefd. Het eerste weliswaar met een hoeveelheid kit waar Sugar Lee Hooper nog mee aan de muur zou blijven hangen, maar dat mocht de pret niet drukken en met een half uurtje vegen en schrapen was ook dat probleem weer getackeld.

Het tweede raam was bij het loshalen helaas gebroken, maar hierdoor mocht ik wel weer even fijn met de epoxy aan de slag. Je hebt plus- en nadelen, immers.

kitten raam_600px

iedereen druk_600px

En zelfs de kussens kregen een poetsbeurt van twee buurtende moeders. Ze werden erna ook maar direct in de auto gelegd en meegenomen zodat er nieuwe hoezen voor kunnen worden genaaid, want deze vind ik lelijk. Thanks, mam! Wanneer gaan we naar de Albert Cuyp?

Zeiler Jan-Maarten haalde ondertussen onze inboedel eruit om eens te bekijken wat we er eigenlijk allemaal bijgekregen hebben aan zeilen, zwemvesten, lijnen, stootwillen en ankers. Het bleek een behoorlijke package-deal.

luikplezier_600px

Dank aan Klusteam De Brakke Haas.